ZİHİNLERİN İŞGALİNİ BEYANIMDIR 1366 days ago Quote('1795317','1795317','6','1443')">Report spam ZİHİNLERİN İŞGALİNİ BEYANIMDIR
Zihinlerin işgal altında olduğu bir coğrafyadan yazıyorum.Bu coğrafyada her şey ezberedir.Her soru cümlesinin bilindik bir
cevabı vardır.
Nerelisin ? Dedim ilini ilçesini öğrenmek için dedi ki :
Buradan Diyarbakır dan ilçe önemli değil.Diyarbakır ‘dan olmak da önemli değil dedi.Daha önce onlarca kişiye sordum.Aynı cevabı aldım.İnsanların farklı cümle kullanması bile suç yapılmış şiddete tapanlar şiddeti en kutsal değer haline getirenlerce.
Ankara’da diyarbakırlyım dedi.Bazılarının cevabı hazırdı berikiler gibi teröristtir terörist.Dindarım dedi ha dediler o zaman da A isimli terör örgütü mensubudur ha..Gerçi bu son cevap ötekilerde berikilerde de değişmiyor her nedense..
Farklı düşünmek yasak edilmiş zihinlerde bu coğrafya parçasında.Düşüncenin suistimali sınır safhasında .Ne dersen de ; sen de muhakkak bu iki vicdan , kalp ve zihin özürlü zihniyetten birisine mensup olmak zorundasın sanki.
Manzaranın daha vahim boyutu bazı insanların bu dehşet durumu içselleştirmesi.Normal ve doğru olan bu imiş gibi ikisinden birinde aklınca mevzi tutmasıdır.
Emre İtiraz
Comments: 0 Views: 337 Tags: dtp, kurtulus, diyarbakır, özgürlük, siyaset, demokrasi, chp, işgal, mhp, akp, zihniyet |